افتخارات سال تحصیلی  1396-1395

انتخاب مقاله ریاضی دانش اموز  فهیمه نورنیا به عنوان پوستر در خانه ریاضی در جشنواره دکتر  حسن پور. این موفقیت را به دانش اموز عزیز، خانواده محترمش و دبیر گرامی سرکار خانم سجادی تبریک می  گوییم. دانش اموزان  نگار اصغری، زینب ضیاءبخش، سوسن فتحعلی زاده، سوگند کاظمی، الهه  جانعلی زاده  در چهارمین دوره مسابقات ازمایشگاهی شیمی بنیاد علمی حریری پذیرفته شدند. دانش اموزان عزیز مهرافرین در مسابقات علمی حائز رتبه های برتر شدند.

دانش اموزان عزیز مهرافرین در سال تحصیلی  11 در زمینه های فرهنگی ، قرانی و هنری حائز رتبه  های مختلف شدند.

این موفقیت ها را به دانش اموزان عزیز، خانواده های گرامی و دبیران ارجمند تبریک می گوییم

افتخارات سال تحصیلی  1395-1394

دانش آموزان پایه چهارم دبیرستان مه رآفرین در امتحانات نهایی خردا د  ماه از بین مدارس غیر انتفاعی دخترانه بابل رتبه اول را کسب کردند .

این موفقیت را به دانش آموزان توانمند و پر تلاش دبیرستان مهر آفرین و نیز به همکاران و دبیران  دلسوز و زحمتکش این مجموعه صمیمانه تبریک می گوئیم .

حضور یکی از دانش اموزان پایه دوم خانم  فاطمه موسوی به عنوان نماینده دانش اموزان مدرسه  مهرافرین در اردوی  اموزشی  کشوری بسیج مشهد .

اسامی دانش اموزان برتر در شاخه های علمی

اسامی دانش اموزان برتر در  شاخه های فرهنگی،هنری،ورزشی

افتخارات سال تحصیلی  1394-1393

دانش آموزان پایه سوم دبیرستان مهر آفرین در امتحانات نهایی خرداد ماه از بین مدارس غیر انتفاعی دخترانه بابل رتبه اول را کسب کردند .

در سال تحصیلی  94 - 93 دانش آموزان پر تلاش مهر آفرین در شاخه های مختلف افتخار آفریدند .

دانش  آموز   عزیز مریم  باقری دانش  آموز  پایه  سو م  تجربی  در  اولین  مرحله  المپیاد  ادبی  در  دبیرستان غیر دولتی مهرآفرین افتخار آفرید. دبیرستان غیر انتفاعی مهر آفرین این موفقیت را به  ایشان و خانواده محترم و دبیران دلسوز این مرکز آموزشی تبریک گفته و برایشان آرزوی موفقیت  روز افزون دارد .

افتخارات سال تحصیلی  1393-1392

بر اساس گزارش رسمی اداره آموزش و پرورش بابل از بین مدارس دولتی و غیردولتی دخترانه ، مهر آفرین بعد از تیزهوشان و نمونه دو لتی در رتبه سوم قرار گرفت .

دانش آموز عزیز یگانه  نیازی موفق شد در مسابقات کیگ بوکسینگ کشوری  با کسب مقام  سوم و دستیابی به مدال خوشرنگ برنز برای شرکت در مسابقات قهرمانی جهان 1۱91 به میز بانی  ایتالیا منتخب تیم ملی شود .

دبیرستان  غیر  دولتی  مهر  افرین  این  موفقیت  بزرگ  را  به  این  دانش  آموز  و  خانواده  محترمش  صمیمانه تبریک گفته و آرزومند موفقیت و پیروزی هرچه بیشتر ایشان در سط ح مسابقات جهانی  است .

دانش اموزان مهر آفرین موفق شدند در مسابقه مقاله نویسی با موضوع فیتو شیمی رتبه اول را به  خود اختصاص دهند .

دانش  آموزان  پر  تلاش  پایه  سوم  تجربی  به  نام  های فائزه  اسلامی  ،  مهسا  فتحی  ،  مریم  کاظمی به راهنمایی دبیر شیمی خانم خوش سیر رتبه اول م سابقه مقاله نویسی با عنوان ” گیاهان دارویی در استان مازندران ” را به خود اختصاص دادند  . در همین راستا این دانش اموزان در طی نشستی که با جناب آقای احمدی رییس اداره آموزش و پرورش داشتند ضمن توضیح و تبیین در مورد ت حقیق  و  پژوهش  خود  توسط  ایشان  مورد  تشویق  و  ترغی ب  قرار  گرفتند.  دبیرستان  غیر  انتفاعی مهر آفرین این موفقیت را به این سه دانش آموز عزیز و خانواده های گرامی و دبیر شیمی  خانم خوش سیر تبریک گفته و برایشان آرزوی موفقیت دارد.

افتخارات سال تحصیلی 92-1391

دانش آموزان پایه سوم دبیرستان مهر آفرین در امتحانات نهایی خرداد ماه ازبین مدارس غیر انتفاعی دخترانه بابل رتبه اول را کسب کردند. این موفقیت را به دانش آموزان توانمند و پر تلاش دبیرستان مهر آفرین و نیز به همکاران و دبیران دلسوز و زحمتکش این مجموعه صمیمانه تبریک می گوئیم.

افتخارات سال تحصیلی سال 91-1390

دانش آموزان پایه دوم و سوم دبیرستان مهرافرین در رشته های تجربی و ریاضی در ازمون مرحله اول پیشرفت تحصیلی در بین مدارس غیر دولتی دخترانه بابل رتبه اول را کسب کردند. این موفقیت را به دانش آموزان توانمند و پر تلاش دبیرستان مهر آفرین و نیز به همکاران و دبیران دلسوز و زحمتکش این مجموعه صمیمانه تبریک می گوئیم.

در مرحله تئوری مسابقات ازمایشگاهی و کارگاهی دانش اموزان زیر در دروس مختلف در پایه سوم و اول انتخاب شدند.

در امادگی المپیاد علمی بسیج دانش اموزان مهر افرین در رشته های مختلف حائز رتبه شده اند.